Brev till Tokvänstern

Jag känner en djup avsky för allt elände som ni har åstadkommit.

Ni har tagit er rätten att våldföra er på vårt gemensamma arv, d.v.s. landet Sverige. Med dårars envishet håller ni på att bit för bit för bit ge bort vårt land till en aldrig sinande ström av välfärdsmigranter från 3e världen, och det gör ni utan att ställa några som helst krav på rimliga motprestationer.

Dessutom har ni tagit er rätten att våldföra er på vårt språk. Rasist och fascist har förlorat sina ursprungliga meningar och betyder nu istället meningsmotståndare. Pissränna är inte längre någonstans där man pinkar utan meningsmotståndarnas publikationer. Svensk har fått betydelsen någon som bor, eller någon gång har bott, i Sverige.
 
Och inte nog med det. Ni har tagit tagit er rätten att våldföra er på vårt kulturella arv, d.v.s. allt det som gör att Sverige är Sverige. Flaggan spottar ni på. Nationalsången hånar och leker ni med.  Och det mesta annat som utgör vårt kulturella arv tycks ni håna, se ner på och vilja avskaffa. För er tycks svensk kultur inte ha något som helst värde eller berättigande.

Jag är en vanlig Svensson och en lugn och sansad människa, men t.o.m. sådana som jag känner djup avsky för det sådana som ni har förorsakat. Det gör jag tillsammans med idag troligen miljontals andra svenskar, och vi blir fler och fler för varje dag som går.

Men många nöjer sig inte med att känna avsky. Dom känner hat, och djupt och innerligt hat. Gå in på sociala media och i kommentarsfälten så får ni se. Hatet fullkomligt bubblar. Vissa nöjer sig inte ens med hat, utan börjar hota med att ta till våld. Vi får verkligen hoppas att dom inte menar vad dom säger, för i så fall har problemen bara börjat.
 
Det är vad ni har lyckats åstadkomma. Ni har fått vanliga svenskar att börja hata varandra.

Det är inget bra recept. Titta på Europas moderna historia från ca. 1910 till ca. 1950 så ser ni vad sådant kan resultera i. Eus kollaps i de former vi känner det ser vi kanske snart. För några dagar sedan varnade New York Times om risken för Tysklands kollaps. Finland hade inbördeskrig 1918. Skall Sverige kanske behöva genomlida det nu i vår tid? Marine Le Pen blir kanske president i Frankrike, Donald Trump i USA och snart kanske Tyskland styrs av en herre med mustasch igen. I Polen, Ungern m.fl. länder har man redan börjat styra om utvecklingen.

Det är ni som är ansvariga för allt detta. Ni har pressat vanligt folk så långt att de snart ser sig tvungna att välja mellan pest och kolera. Någon plats för en balanserad och sansad uppfattning tillåts inte av er. Vårt fina Sverige, Norden och Europa är på väg att haverera tack vare naiva och ansvarslösa verklighetsförnekare.
 
Har vårt Sverige nått vägs ände?
Jag älskar mitt öppna, liberala, sekulära och demokratiska Sverige. Jag ser dock att det är under attack från krafter som vill förändra det till det sämre. I värsta fall befarar jag att vårt Svenska samhällsbygge kan vara på väg mot vägs ände. Inte för att det är något fel på det, men för att det inte längre verkar ha kraften, förmågan och modet att försvara sig.

Jag är dock optimist och hoppas och tror att oredans tid så småningom skall kunna vara förbi.

Då måste vi helt enkelt ställa er som var ansvariga för eländet till svars. Ni måste fås att betala för allt det ni ställt till med. Det är inte rätt om dagens gamla, sjuka och fattiga och kommande generationer skall behöva betala notan. Vi bör överväga alla till buds stående medel inkl. retroaktiv lagstiftning och/eller grundlagsändringar, och straffskalorna bör rimligen inkludera långa fängelsestraff.

Vi måste få till stånd någon slags haverikommission, sanningskommission eller liknande.

Fega stackare

Till Europa kommer nu en strid ström av unga män i vapenför ålder.

Enligt uppgift flyr dom från någonting.
Borde dom inte stanna där dom kommer ifrån och kämpa för sina familjer, sina folk och sina länder?

Hur hade Norden sett ut om de finska männen hade sprungit som fega stackare under 30/40-talen?
Förmodligen hade såväl finnar som svenskar fått leva i Sovjetrepubliker.

Hur hade Europa sett ut om de brittiska männen hade sprungit som fega stackare under 30/40-talen?
Förmodligen hade vi levt i ett nazistiskt Europa.

Vi svenskar har ju genom vår moderna historia varit mästare i att tillämpa "feghetens doktrin", men jag hoppas ändå att dagens svenska män (och kvinnor) skulle stanna och kämpa ifall vårt land och folk skulle utsättas för en stor fara.

Dom är inte kompatibla


Bland de många nyanlända finns det en andel som inte är kompatibla med ett öppet, demokratiskt, jämställt och liberalt samhälle. Det enda man egentligen kan debattera är hur stor denna andel är. Det vi nu ser på utvecklingen i vårt land tyder på att andelen är mycket hög, och i värsta fall kan kullkasta hela grunden till det svenska samhällsbygget.

En betydande del av de s.k. nyanlända kommer från länder/kulturer där man tycker det är OK att:
- Hugga händer av småtjuvar.
- Betrakta kvinnor som något slags sällskapsdjur.
- Stena otrogna kvinnor till döds
- Halshugga religiösa avfällingar
- O.s.v.
 
Dessutom kommer dom ofta från länder/kulturer som i väldigt många andra avseenden är väldigt olika vårt svenska samhälle. Om man tittar på dagliga nyhetsreportage från Mellanöstern och Nordafrika kan man få en liten ide om olikheterna.

Hur kan någon tro att dessa människor helt förändras bara för att dom passerar gränsen till i Sverige?
 
Nej, ett faktum är att dom istället tar med sig sin kultur, sina åsikter, sina vanor och traditioner och sina konflikter hit till Sverige. Det kaos vi nu ser utvecklas i Sverige beror till stor del på just detta.

Om man förnekar detta är man naiv, ansvarslös och verklighetsförnekare, eller så har man en dold agenda.
 
Det här handlar inte om främlingsfientlighet, rasism, fascism eller någon annan -ism. Det handlar helt enkelt om sunt förnuft. Vill vi bevara vårt land, eller är vi beredda att låta det förfalla till ett Mellanösternliknande kaos och förfall?

Människor som inte respekterar, accepterar och är beredda att verka inom vårt samhällsbygge skall heller inte finnas här.