Vill du bli lurad igen?

Jag tänker definitivt inte låta mig luras igen. Det räcker gott med alla de år jag fortsatte att stödja Moderaterna innan jag till slut insåg att det parti jag stödde inte längre fanns. Det skall väldigt mycket till innan jag ens tänker tanken på att återvända.

Ni är många, framförallt från Moderaterna och Socialdemokraterna som är på gång med att komma över till oss Sverigedemokrater, men nu tycks tveka lite. Enligt de senaste opinionsundersökningarna tycks det också vara ett litet återflöde från Sverigedemokraterna till framförallt Moderaterna och Socialdemokraterna.

Orsaken är naturligtvis att såväl Moderater som Socialdemokrater förändrat sin politik inom framförallt flykting- och migrationsområdet, och t.o.m. så mycket att den nu till stor del är den politik som Sverigedemokraterna jobbat för under många år. D.v.s. man har förändrat politiken till något som man för bara ca. ett halvt år sedan beskyllde för att vara fascistisk, rasistisk, främlingsfienlig och allt möjligt annat nedsättande.

Hur trovärdigt och långsiktigt är egentligen det skiftet?
Kommer skiftet för att man faktiskt bestämt sig för att ändra sin politik, eller är det bara panikåtgärder för att stoppa väljarflykten? Det är det ingen som vet, troligen inte ens Moderaterna eller Socialdemokraterna själva.

Just dessa frågor är något som alla som tvekar att ta steget över till oss, eller som funderar på att ta steget tillbaka, bör ställa sig. Hur skall man kunna lita på dem som i decennier fört en galen politik och som i decennier hånat och försökt tysta alla kritiska röster?

Till viss del är det naturligtvis glädjande för alla, inkl. oss Sverigedemokrater, att Moderater och Socialdemokrater får ett ökat stöd när man nu äntligen börjar föra en vettigare politik. Men belöningen får absolut inte komma för fort och för lättvindigt. Det är mycket farligt. Tänk på att det inom bägge dessa partier finns stora grupper som vill tillbaka till det gamla vansinnet.

Vill man ha Sverigedemokratisk politik skall man stödja Sverigedemokraterna. Då får man den politik som Sverigedemokraterna har stått för under lång tid. Om man stödjer Moderaterna eller Socialdemokraterna får man just nu Sverigedemokratisk politik på vissa områden. Men ingen vet vad man får om 3 månader eller om 1 år.
 
För såväl Moderater som Socialdemokrater verkar det viktigaste vara att till varje pris stänga ute oss Sverigedemokrater från allt inflytande. Därefter tycks omsorgen om det egna partiet komma på andra plats. Sveriges bästa tycks komma först på tredje plats. 
 
För oss Sverigedemokrater har det alltid varit självklart att omsorgen om vårt land Sverige är det viktigaste.

Politik bör vara långsiktig och det enda parti som har uppträtt långsiktigt konsekvent är Sverigedemokraterna.

Så det är bara att välja.
Vill du ha en seriös långsiktig politik stöder du Sverigedemokraterna.
Vill du ha en politik med överraskningar där du egentligen aldrig vet vad du får skall du stödja något annat parti.


Uppsala i mars 2016
Stefan Fahlander