Dom är inte kompatibla


Bland de många nyanlända finns det en andel som inte är kompatibla med ett öppet, demokratiskt, jämställt och liberalt samhälle. Det enda man egentligen kan debattera är hur stor denna andel är. Det vi nu ser på utvecklingen i vårt land tyder på att andelen är mycket hög, och i värsta fall kan kullkasta hela grunden till det svenska samhällsbygget.

En betydande del av de s.k. nyanlända kommer från länder/kulturer där man tycker det är OK att:
- Hugga händer av småtjuvar.
- Betrakta kvinnor som något slags sällskapsdjur.
- Stena otrogna kvinnor till döds
- Halshugga religiösa avfällingar
- O.s.v.
 
Dessutom kommer dom ofta från länder/kulturer som i väldigt många andra avseenden är väldigt olika vårt svenska samhälle. Om man tittar på dagliga nyhetsreportage från Mellanöstern och Nordafrika kan man få en liten ide om olikheterna.

Hur kan någon tro att dessa människor helt förändras bara för att dom passerar gränsen till i Sverige?
 
Nej, ett faktum är att dom istället tar med sig sin kultur, sina åsikter, sina vanor och traditioner och sina konflikter hit till Sverige. Det kaos vi nu ser utvecklas i Sverige beror till stor del på just detta.

Om man förnekar detta är man naiv, ansvarslös och verklighetsförnekare, eller så har man en dold agenda.
 
Det här handlar inte om främlingsfientlighet, rasism, fascism eller någon annan -ism. Det handlar helt enkelt om sunt förnuft. Vill vi bevara vårt land, eller är vi beredda att låta det förfalla till ett Mellanösternliknande kaos och förfall?

Människor som inte respekterar, accepterar och är beredda att verka inom vårt samhällsbygge skall heller inte finnas här.

Kommentera här: