Kriget är här !

 
Fler och fler börjar bli överens. Poliser, militärer, analytiker, forskare och andra experter.
- De här är inte terrorism.
- Det här är inte kriminalitet.
- Det här är KRIG.

Hur långt skall det behöva gå innan vi slutligen inser och accepterar att vi befinner oss i krig och att fiendens soldater befinner sig mitt ibland oss och på våra gator och torg? Skall vi kanske behöva se slaktade förskoleklasser på Stockholms gator?

Vi måste nu acceptera att vi befinner oss i krig och börja agera utifrån det:
- Krigets lagar skall gälla.
- Krigets metoder skall användas.

Vi kan inte längre hoppas på att "prata" fienden till rätta. En gång i tiden försökte man prata Hitler och Nazisterna tillrätta, men det fungerade inte heller. Nu är tiden definitivt förbi för socionomer, genusvetare, tokliberaler, rabiata vänsterfeminister och andra naiva galenpannor.

Fiendens soldater
Måste nerkämpas med alla till buds stående medel, inkl. dödligt våld. I de fall man tillfångatager fiendens soldater ställer man dom inte inför rätta, utan man internerar dem i krigsfångeläger. Där får dom sitta tills den dag stridigheterna är över. Då släpps dom antingen fria eller ställs inför rätta i de fall då krigsförbrytelser kan misstänkas. Den nu aktuelle fiendens soldater agerar många gånger på sådant sätt att krigsförbrytelser kan misstänkas.

Fiendens sympatisörer
I vårt land finns en stor grupp människor som aktivt stöder och sympatiserar med fienden. Även dessa människor måste naturligtvis interneras. Vi kan inte acceptera att dom fritt får röra sig i vårt samhälle och motarbeta oss. Ett gott tips till makthavarna ang. hur man hittar dessa är att börja leta bland:
- Senaste årets 200,000 s.k. nyanlända.
- Våra 55 s.k. NoGoZoner.

Landsförrädarna
I vårt land har vi en grupp människor som aktivt stödjer fienden och dennes aktiviteter. Dessa människor finns framförallt inom politik, media och kultur. Kan vi verkligen fortsätta att acceptera att det bland våra egna finns människor som aktivt stöder fienden?

Vi måste ta det här på allvar och börja agera innan det är för sent.

Kommentarer:

1 Karin:

skriven

Äntligen hittade jag en viktig blogg..
Och så har du slutat skriva i den eller ???

Svar: Numera hittar du mig på Facebook. Där gör jag flera inlägg varje dag. Lätta att hitta eftersom mitt namn är ganska ovanligt.
Stefan Fahlander

Kommentera här: